Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο συνδρομητικό πακέτο, με διαφημίσεις από το HBO Max

*
Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται το νέο, πιο οικονομικό, συνδρομητικό πακέτο του HBO Max, που θα περιλαμβάνει προβολή διαφημίσεων και θα κοστίζει $9,99 το μήνα. Η υπηρεσία streaming μετράει ήδη 64 εκ. συνδρομητές και με την κίνηση αυτή, κάνει μία ακόμα προσπάθεια να αυξήσει τον αριθμό τους. Μετά τη μείωση αυτή το HBO Max θα προσφέρει ένα πακέτο με τιμή μικρότερη από το standard πλάνο του Netflix, πιο ακριβό όμως από το Disney Plus. Η HBO υπόσχεται τον μικρότερο φόρτο διαφημίσεων στη βιομηχανία και επιλογές αυτές να προβάλονται όταν οι χρήστες διακόπτουν προσωρινά την προβολή ενός προγράμματος.

Επιπλέον, ναι μεν όσοι επιλέξουν το νέο πακέτο θα έχουν πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο του HBO Max, όμως δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις νέες ταινίες της Warner Bros. για μια περίοδο τουλάχιστο 30 ημερών μετά το λανσάρισμά τους στην υπηρεσια και τις κινηματογραφικές αίθουσες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*