Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέοι κόσμοι στο teaser του Playmobil: The Movie

*
Η Studiocanal αποκάλυψε το πρώτο επίσημο teaser trailer για την επερχόμενη κινηματογραφική παραγωγή Playmobil: The Movie, μια animated ταινία που ακολουθεί τα βήματα του The LEGO Movie. Όταν ο Charlie (Gabriel Bateman) χάνεται στο universe των Playmobil, η αδελφή του Marla (Anya Taylor-Joy) προσπαθεί να τον βρει για να τον σώσει. Στις περιπέτειες που θα ζήσει στην προσπάθεια, η Marla θα βρει παράξενους φίλους όπως τον οδηγό food truck Del (Jim Gaffigan), τον μυστικό πράκτορα Rex Dasher (Daniel Radcliffe) και ένα ρομπότ (Meghan Trainor). Στην παραγωγή δανείζει τη φωνή του και ο Adam Lambert για το χαρακτήρα του κακού Emperor Maximus. Πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Lino DiSalvo, ο οποίος εργάστηκε για 17 χρόνια στην Disney Animation ως head of animation και animation supervisor, μεταξύ άλλων για τα Frosen, Tangled και Bolt. Η πρεμιέρα του Playmobil: The Movie θα γίνει το καλοκαίρι του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*