Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέος σκηνοθέτης και έτος κυκλοφορίας για το sequel του Tomb Raider

*
Η ταινία reboot της σειράς Tomb Raider λανσαρίστηκε πριν από περίπου ένα χρόνο και τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο Ben Wheatley πρόκειται να σκηνοθετήσει το sequel που θα κάνει πρεμιέρα το 2021. Στο ρόλο της Lara Croft θα εμφανιστεί για μια ακόμα φορά η Alicia Vikander.

Προηγούμενες δουλειές του Ben Wheatley αποτελούν το High Rise (2015) και το Free Fire (2016). Επίσης σκηνοθέτησε δυο επεισόδια της σειράς Doctor Who το 2014. Η τελευταία του δουλειά, η ταινία Rebecca βρίσκεται σε φάση post-production. Το σενάριο για το sequel του Tomb Raider έχουν γράψει οι Amy Jump και Elizabeth Cantillon. Στο τιμόνι της παραγωγής βρίσκεται ο Graham King και η εταιρεία του GK Films. Τη διανομή έχουν αναλάβει οι Warner Bros. Pictures και MGM.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*