Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ντοκιμαντέρ του HBO για τη ζωή του Andre the Giant

*
Το τηλεοπτικό δίκτυο HBO Sports, το WWE και το Bill Simmons Media Group έδωσαν στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για το επερχόμενο ντοκυμαντέρ που αναλύει τη ζωή και την καριέρα του Andre the Giant, ο οποίος αποτέλεσε μια από τις πλέον εμβληματικές προσωπικότητες στο χώρο της αμερικανικής επαγγελματικής πάλης. Ο André René Roussimoff όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε το 1946 στη Grenoble της Γαλλίας. Στα εφηβικά του χρόνια παρουσίασε γιγαντισμό και πριν συμπληρώσει τα 17 του, το ύψος του ήταν κάτι παραπάνω από 2,25μ. Σιγά σιγά, ξεκίνησε η καριέρα του ως παλαιστής και το 1973 εντάχθηκε στο WWE όπου ηταν ανίκητος για περισσότερο από μία δεκαετία. Δυστυχώς τα προβλήματα υγείας λόγω του γιγαντισμού οδήγησαν σε ανακοπή καρδίας το 1993, οπότε και άφησε την τελευταία του πνοή. Το ίδιο έτος, ο Andre έγινε μέλος του WWE Hall of Fame. To ντοκυμαντέρ είναι δουλειά του βραβευμένου με Emmy σκηνοθέτη και παραγωγού Jason Hehir και η πρεμιέρα του στο HBO έχει οριστεί για τις 10 Απριλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Ω ρε φίλε εποχές.Andre the Giand δίδυμο με Million Dollar Man.Η θεατρικότητα στα καλύτερά της.Ή στα χειρότερά της,όπως το πάρει κανείς.

*