Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ντοκυμαντέρ για τη ζωή του ηθοποιού Paul Walker

*
Είναι γνωστό το δραματικό τέλος του ηθοποιού Paul Walker και η Paramount Network αποφάσισε να τιμήσει τη ζωη του μέσω της παραγωγής I Am Paul Walker. Το ντοκυμαντέρ ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής του αδικοχαμένου ηθοποιού, το νήμα της οποίας κόπηκε βίαια σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Υπάρχουν συνεντεύξεις με ανθρώπους που γνώριζαν τον Paul Walker, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Οπότε, όσα παρακολουθήσετε αφορούν όχι μοναχα την καριέρα του αλλά και την αφοσιωσή του στην οικογένειά του, το surfing και τους αγώνες αυτοκινήτων, αλλά και το πάθος του για τη θαλάσσια πανίδα, τους καρχαρίες και την αφορίωσή του στην ανθωπιστική οργάνωση Reach Out Worldwide που είχε ιδρύσει. Στο cast μετέχει ο Tyrese Gibson, οι σκηνοθέτες Rob Cohen και Wayne Kramer, τα μέλη της οικογένειας Cody Walker, Caleb Walker, Ashlie Walker, Cheryl Walker, Paul Walker III, Oakley Lehman, ο Dr. Michael Domeier και ο Manager Matt Luber. Το I Am Paul Walker θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 11 Αυγούστου, στο Paramount Network.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*