Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νωρίτερα η πρεμιέρα της σειράς Cobra Kai στο Netflix

*
Το Netflix έκανε το χατήρι των συνδρομητών και έτσι η τρίτη σεζόν της σειράς Cobra Kai θα κάνει πρεμιέρα νωρίτερα, πιο συγκεκριμένα την 1η Ιανουαρίου 2021. Έχουν περάσει σχεδόν 2,5 μήνες από τη δημοσίευση του πρώτου teaser για τη νέα σεζόν, όπου αφήνονταν υπαινιγμοί για την τύχη του Miguel, μετά την ολέθρια πτώση του, κατά τη διάρκεια του καβγά με τον Robby. Επιπλέον, η συνδρομητική υπηρεσία έχει ανανεώσει τη σειρά για τέταρτη σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι η ιστορία έχει ακόμα πολύ δρόμο.

Κεντρικά πρόσωπα είναι ο Ralph Macchio (Daniel LaRusso) και ο William Zabka (Johnny Lawrence), οι δρόμοι των οποίων διασταυρώνονται έπειτα από πολλά χρόνια, μόνο που αυτή τη φορά ο επιτυχημένος είναι ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμια της ζωής του.


Στα προσεχή επεισόδια ο LaRusso επιστρέφει στην Ιαπωνία, όπου θα συνεχίσει να αναζητάει το βαθύτερο νόημα της ζωής, δίχως τον δάσκαλό του, τον Mr Miyagi. Στο πλευρό των πρωταγωνιστών οι Courtney Henggeler (Amanda LaRusso), Xolo Maridueña (Miguel Diaz), Tanner Buchanan (Robby Keene), Mary Mouser (Samantha LaRusso), Jacob Bertrand (Hawk), Gianni Decenzo (Demetri), Vanessa Rubio (Carmen), Peyton List (Tory) και Martin Kove (John Kreese).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*