Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νωρίτερα στο Disney+ αρκετές ταινίες λόγω κορονοϊού

*
Η πανδημία του κορονοϊού έχει υποχρεώσει τη Disney να μεταφέρει για αργότερα τις ημερομηνίες πρεμιέρας αρκετών παραγωγών, όπως οι ταινίες Mulan και Black Widow. Άλλες προσεχείς κυκλοφορίες όμως ίσως δεν περάσουν καν το κατώφλι των κινηματογράφων και είναι πολύ πιθανό να κάνουν πρεμιέρα μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας Disney+.

Όπως αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Bob Iger της Disney, κάτι τέτοιο συνέβη με την ταινία Artemis Fowl, ενώ το Frozen 2 και το Onward προστέθηκαν στο Disney+ νωρίτερα σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό. Υποψήφια να ακολουθήσει το δρόμο αυτό είναι η ταινία Soul της Pixar που αν όλα πάνε καλά ως τότε, θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 9 Ιουνίου αλλά και το The New Mutants, spin-off της σειράς X-Men που προς το παρόν είναι άγνωστο το πότε θα λανσαριστεί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*