Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξανά στο προσκήνιο η ταινία Yellow Submarine

*
Η Abramorama ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με την Apple Corps Ltd. και τη Universal Music Group για την προβολή στους κινηματογράφους του animated feature film των The Beatles με την ονομασία Yellow Submarine που λανσαρίστηκε το 1968. Το Yellow Submarine θα προβληθεί σε ανάλυση 4Κ, με ήχο 5.1. Βασίζεται σε μια σειρά από τραγούδια των John Lennon και Paul McCartney, που μιλάνε για ειρήνη, αγάπη και ελπίδα, όπως τα “Eleanor Rigby”, “When I’m Sixty-Four”, “Lucy in the Sky With Diamonds”, “All You Need Is Love” και “It’s All Too Much”. Για το 1968, το φιλμ θεωρήθηκε ως επαναστατικό και άνοιξε τις πόρτες για μια νέα εποχή στις τεχνικές του animation. Όσοι έζησαν εκείνη την εποχή θα αντιληφθούν άμεσα τις επιρροές από το ιδιαίτερο στυλ των Andy Warhol, Martin Sharp, Alan Aldridge και Peter Blake. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*