Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το Lupin Part 3 από το Netflix

*
To Netflix ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη παραγωγής και γυρισμάτων για το Lupin Part 3, την τρίτη σεζόν για την αγαπημένη σειρά της πλατφόρμας. Το post που έγινε στον επίσημο λογαριασμό της υπηρεσίας στο Twitter αναφέρει απλά ένα μήνυμα με την φράση «ποιος επέστρεψε για να κλέψει την παράσταση;» και ακολουθεί μια φωτογραφία του Omar Sy, που δίνει σάρκα και οστά στον ομώνυμο πρωταγωνιστή, ενώ βρίσκεται στο Παρίσι. Η σειρά εξιστορεί στιγμές από τη ζωή του επαγγελματία ληστή Assane Diop, ο οποίος έχει εμπνευστεί τις πράξεις του από την ιστορία του Arsene Lupin. O πρώτος κύκλος επεισοδίων προβλήθηκε από το Netflix τον Ιανουάριο του 2021, ενώ ο δεύτερος τον Ιούνιο. Μέσα στις πρώτες 28 μέρες, τα επεισόδια της πρώτης σεζόν παρακολούθησαν πάνω από 70 εκ. νοικοκυριά, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ εκείνη τη στιγμή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*