Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας reboot για το Mortal Kombat (φωτο)

*
Η παραγωγή και τα γυρίσματα για την ταινία reboot Mortal Kombat ξεκίνησαν και πλέον υπάρχει σχετική φωτογραφία που το αποδεικνύει. Ο σεναριογράφος Greg Russo ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ένα καρέ από τα γυρίσματα, σημειώνοντας πως η διαδικασία των γυρισμάτων έχει αρχίσει επίσημα και ανέφερε την ατάκα “May the Elder Gods watch over us!” H εικόνα δεν δείχνει κάποιον ηθοποιό ή κάποιο σκηνικό, απλά την κλακέτα που φέρει τα σχετικά λογότυπα.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία της ταινίας, ωστόσο σε ότι αφορά το cast έχουν γίνει γνωστές οι συμμετοχές των Joe Taslim (Sub-Zero), Ludi Lin (Liu Kang), Josh Lawson (Kano), Mehcad Brooks (Jackson) και Tadanobu Asano (Raiden). Πρόκειται για την πρώτη ταινία Mortal Kombat που γυρίζεται μετά το Mortal Kombat: Annihilation του 1997 και η οποία θυμόμαστε όλοι ότι ήταν…τραγική.


Η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαρτίου 2021 και ευελπιστούμε μέσα στους επόμενους μήνες να έχουμε και το πρώτο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*