Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Knives Out 2 στην Ελλάδα

*
Ο βραβευμένος με Oscar σκηνοθέτης Rian Johnson ανακοίνωσε, μέσω Twitter, πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας Knives Out 2, στην Ελλάδα. Η παραγωγή της ταινίας ξεκινάει τρείς μήνες μετά την εξαγορά του franchise από το Netflix έναντι 400 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία περιλαμβάνει δικαιώματα για δύο ακόμη ταινίες.

Μέχρι στιγμής άγνωστη παραμένει η πλοκή της ταινίας, ωστόσο ο Daniel Craig θα επιστρέψει στο ρόλο του ιδιωτικού detective Benoit Blanc. Το υπόλοιπο cast περιλαμβάνει τους Dave Bautista, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Kate Hudson, Madelyn Cline και Jessica Henwick.


Σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας είναι ο Rian Johnson, ενώ στην παραγωγή θα βοηθήσει και ο Ram Bergman. Η πρώτη ταινία Knifes Out έβγαλε πάνω από 311 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και έλαβε πολλές υποψηφιότητες για βραβεία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*