Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η παραγωγή της ταινίας National Treasure 3

*
Έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που ο Nicolas Cage όργωνε την Αμερική ανακαλύπτωντας ιστορικούς θησαυρούς στις ταινίες National Treasure. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανακαλύψεις πρόκειται να συνεχιστούν.

Για την ώρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερες πληροφορίες και σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, η έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή της ταινίας National Treasure 3 και το project βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. Λέγεται οτι το σενάριο θα γράψει ο Chris Bremner (Bad Boys for Life) , ενώ η παραγωγή θα ανατεθεί στον Jerry Bruckheimer.


Στις πρώτες ταινίες, στο πλευρό του Cage βρίσκονταν οι Diane Kruger, Justin Bartha και Jon Voight. Κανείς δεν μπορεί να πεις αν κάποιος από αυτούς επιστρέψει στο ρόλο του. Να σημειωθεί πως οι δύο πρώτες ταινίες είχαν εισπράξεις πάνω από $800 εκ. παγκοσμίως και η ιδέα για μια τρίτη δεν είναι κάτι νέο, αλλά έχει επιβεβεβαιωθεί από το 2010, από τον ίδιο τον Bruckheimer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*