Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκινούν τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us του HBO

*
Τα πρώτα επίσημα νέα για τα γυρίσματα της σειράς The Last of Us του HBO βγήκαν στην επιφάνεια. Σύμφωνα με το Director’s Guild του Καναδά τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα στην πόλη Calgary του Καναδά και εκτιμάται πως θα ξεκινήσουν στις 5 Ιουλίου του 2021 και θα διαρκέσουν έως και τις 8 Ιουνίου του 2022.

Με τον Pedro Pascal (The Mandalorian) και την Bella Ramsey (Game of Thrones) να έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους, υποδυόμενοι τους Joel και Ellie, αλλά και με τους Kantemir Bolagov (Beanpole) και Craig Mazin (Chernobyl) ως lead writer και co-executive producer αντίστοιχα, το μέλλον της σειράς προβλέπεται λαμπρό. Η ομάδα πίσω από την παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς έχει υποσχεθεί πως θα παραμείνει πιστή στην πλοκή του πρώτου παιχνιδιού και δηλώνει πως κατανοεί πλήρως τον κόσμο που έχει δημιουργήσει ο Neil Druckmann, μέσω του δημοφιλούς franchise της Naughty Dog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*