Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασε τα $2 δισ. σε εισπράξεις παγκοσμίως το Avengers: Endgame

*
Το Avengers: Endgame έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ στο box office, μιας και έγινε η ταινία που ξεπέρασε γρηγορότερα το φράγμα των $2 δισ. εισπράξεων. Πρόσφατα σας ενημερώσαμε οτι κατά την πρώτη εβδομάδα προβολής της η ταινία είχε εισπράξεις $1,2 δισ. σε παγκόσμιο επίπεδο έχοντας ήδη ξεπεράσει ταινίες όπως οι Avengers: Infinity War, Star Wars: The Force Awakens και Titanic. Με δεδομένο οτι το φιλμ βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες εδώ μόλις δέκα ημέρες, είναι πολύ λογικό να περιμένουμε να ξεπεράσει τα $2,7 δισ. εισπράξεις του Avatar. Ασφαλώς η επιτυχία δεν ήρθε από μόνη της, αλλά είναι το αποτέλεσμα δουλειάς που ξεκίνησε το 2008, για ένα franchise που μετράει ήδη 22 ταινίες. Η αρχή έγινε με το Iron Man και σταδιακά χτίστηκαν οι χαρακτήρες και η ιστορία. Βεβαίως θα υπάρξει και συνέχεια. Η τέταρτη φάση του franchise θα ξεκινήσει μετά την πρεμιέρα του Spider-man: Far From Home που έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2019, με περισσότερες απο 20 παραγωγές να αναμένονται την επόμενη δεκαετία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*