Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Al Pacino πρωταγωνιστής στην ταινία Paterno της HBO Films

*
H HBO Films έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser trailer για την επερχόμενη τανία Paterno, όπου πρωταγωνιστεί ο Al Pacino. O Joe Paterno ήταν προπονητής της ομαδας αμερικανικού ποδοσφαίρου στο κολλέγιο Penn State και βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, όταν ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Jerry Sandunsky, κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση αγοριών. Μάλιστα, έρευνα του FBI κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Paterno, όχι μόνο είχε αποκρύψει πληροφορίες που ενοχοποιούσαν τον Sandunsky, αλλά φέρεται να είχε πείσει τους τότε υπεύθυνους του κολλεγίου να μην αναφέρουν στις αρχές τις πράξεις του συνεργάτη του. Η οικογένεια του Paterno απέρριψε τις εν λόγω κατηγορίες, λέγοντας ότι τα συμπεράσματα της έρευνας δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Riley Keough (Sara Ganim), Kathy Baker (Sue Paterno), Greg Grunberg (Scott Paterno), Larry Mitchell (Jay Paterno) και Annie Parisse (Mary Kay Paterno). Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο βραβευμένος με Oscar Barry Levinson και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*