Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Anthony Mackie θα είναι πρωταγωνιστής και παραγωγός της σειράς Twisted Metal

*
Η σειρά Twisted Metal είναι επίσημα υπό ανάπτυξη και ο αστέρας του Captain America Anthony Mackie θα είναι πρωταγωνιστής καθώς και παραγωγός της. Ο χαρακτήρας του ονομάζεται John Doe, ένας άνδρας που έχει χάσει την μνήμη του και αναζητά μια καλύτερη ζωή. Έτσι, αποδέχεται μια δύσκολη αποστολή να μεταφέρει ένα πακέτο μέσα από μια έρημο γεμάτη επικίνδυνους οδηγούς. Ανάμεσα σε αυτούς τους οδηγούς αναμένεται να υπάρχουν και δημοφιλείς χαρακτήρες από τα παιχνίδια όπως ο Sweet Tooth και το βανάκι του.

Η σειρά είναι βασισμένη σε μια ιδέα των σεναριογράφων του Deadpool Rhett Reese και Paul Wernick, οι οποίοι θα είναι executive producers. Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Michael Jonathan Smith (Cobra Kai). Στη λίστα με τους Executive Producers ανήκουν και οι Hermen Hulst, Asad Qizilbash των PlayStation Studios, ο Carter Swan του PlayStation Productions, ο Jason Spire του Inspire Entertainment, οι Will Arnett και Marc Forman του Electric Avenue και ο Peter Principato του Artists First.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*