Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Arnold Schwarzenegger στο καστ του Kung Fury

*
To Kung Fury του David Sandberg όχι μόνο θα αποκτήσει το δικό του full-length sequel, αλλά σε αυτο θα πρωταγωνιστούν αρκετά μεγάλα ονόματα του Hollywood. Έτσι λοιπόν, μετά τον Michael Fassbender για τον οποίο σας ενημερώσαμε πριν λίγες μέρες, στο καστ προστέθηκε ο Arnold Schwarzenegger. Το όλο project ξεκίνησε από την ιδέα του Sandberg να δημιουργήσει μια ταινία μικρού μήκους. Με τη βοήθεια ενός trailer, κατόρθωσε να συγκεντρώσει $630.019 μέσω καμπάνιας χρηματοδότησης στο Kickstarter, οπότε ολοκλήρωσε το φιλμ που είχε διάρκεια μισή ώρα. Στη συνέχεια, όπως είχε υποσχεθεί, το ανάρτησε στο YouTube και από τότε έχει πάρει το δρόμο για τις περισσότερες υπηρεσίες video streaming. To σενάριο διαδραματίζεται στο Μαΐάμι το 1985, όπου ο detective Kung Fury συμμαχεί με "παράξενες" οντότητες όπως δεινόσαυρους για να αντιμετωπίσει τους Ναζί. Σύμφωνα με πληροφορίες η επερχόμενη παραγωγή θα έχει ως φόντο και πάλι την αμερικανική πόλη και μεταξύ των ηθοποιών που θα εμφανίζονται θα είναι και ο David Hasselhoff.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*