Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Ben Affleck αποκάλυψε γιατί εγκατέλειψε την ταινία Batman

*
Ο Ben Affleck βρέθηκε στο Jimmy Kimmel Live και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την ανάμειξη του και την μετέπειτα παραίτηση του από το project The Batman. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, έγινε μια καλή προσπάθεια σκηνοθεσίας του reboot μαζί με έναν ικανό σεναριογράφο, όμως, όπως δήλωσε ο ίδιος, το αποτέλεσμα δεν έβγαινε κοντά σε αυτό που θα τον ικανοποιούσε. Ύστερα λοιπόν από προσπάθειες, ο Affleck αποφάσισε πως έφτασε η ώρα να αφήσει κάποιον άλλο να δοκιμάσει και δήλωσε ενθουσιασμένος από το επερχόμενο αποτέλεσμα. Η ταινία The Batman θα σκηνοθετηθεί από το Matt Reeves (War for the Planet of the Apes), ο οποίος ανέλαβε να γράψει και το σενάριο. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το Νοέμβριο και ανυπομονούμε να μάθουμε ποιος θα πάρει το ρόλο του σκοτεινού ιππότη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*