Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Benedict Cumberbatch ως Thomas Edison στο The Current War

*
Το πρώτο trailer για το ιστορικό δράμα του Alfonso Gomez-Rejon με τίτλο The Current War είναι ήδη διαθέσιμο. Έτσι, το κοινό έχει μια πρώτης τάξης ευκαιρία να πάρει μια γεύση από το σενάριο, που διαδραματίζεται στα τέλη του 19ου αιώνα στις Η.Π.Α. και έχει να κάνει με τη μεγάλη "μάχη" αναφορικά με το μέλλον της ηλεκτρικής ενέργειας. Ο Benedict Cumberbatch υποδύεται το διάσημο εφευρέτη Thomas Edison, ενώ ο Michael Shannon έχει αναλάβει το ρόλο του George Westinghouse. Οι δυό τους κάνουν όνειρα για το πως η ηλεκτρική ενέργεια θα αλλάξει τον κόσμο. Μεγάλος τους αντίπαλος είναι ο Nikola Tesla (Nicholas Hoult), ο οποίος έχει τη δική του εναλλακτική πρόταση. Το The Current War αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 24 Νοεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*