Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Brad Pitt στην κινηματογραφική ταινία action thriller Bullet Train

*
O Brad Pitt συμφώνησε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία action thriller Bullet Train, του σκηνοθέτη David Leitch. Το σενάριο έχει την υπογραφή του Zak OIkewicz και είναι βασισμένο στο ιαπωνικό novel Maria Beetle του Kotaro Isaka. Στην ιστορία που θα παρακολουθήσουμε, πέντε δολοφόνοι βρίσκονται σε ένα τρένο που ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα από το Tokyo στο Morioka με μόλις 5 στάσεις μέχρι τον τελικό προορισμό. Στην πορεία, ανακαλύπτουν πως η αποστολή του κάθε ενός είναι συνδεδεμένη με τον άλλο και το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι ποιος και πως θα καταφέρει να μείνει ζωντανός. Το project έχει την υποστήριξη της Sony και στόχος είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*