Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Bruce Willis πρωταγωνιστεί στο action thriller Survive the Night (trailer)

Η Lionsgate at Home δημοσίευσε το επίσημο trailer για την ταινία Survive the Night, όπου πρωταγωνιστεί ο Bruce Willis. Στο action thriller που σκηνοθετεί ο Matt Eskandari ο Bruce Willis προσπαθεί να βοηθήσει τον γιό του να σώσει την οικογένεια του από δύο άτομα που έχουν εισβάλει στο σπίτι του.

Αφότου ο αδερφός του, Mathias, τραυματίζεται σοβαρά κατά τη διάρκεια μιας ληστείας, ο Jamie αρπάζει κυριολεκτικά από το νοσοκομείο τον γιατρό Rich και τον μεταφέρει στο σπίτι του. Ο Jamie κρατάει ομήρους τη σύζηγο και την κόρη του Rich και τον διατάζει να χειρουργήσει τον αδερφό του. Το μόνο που απομένει στον Rich είναι να συμμαχήσει με τον πατέρα του και πρώην σερίφη, Frank, με τον οποίο έχουν διακόψει τις επαφές εδώ και πολλά χρόνια.


Εκτός από τον Bruce Willis στο ρόλο του Frank, πρωταγωνιστούν οι Chad Michael Murray ως Rich, Shea Buckner ως Jamie, Tyler Jon Olson ως Matthias, Lydia Hull ως Jan και Jessica Abrams ως Rachel. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 22 Μαΐου 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*