Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Chris Pratt είναι η νέα φωνή του Garfield σε επερχόμενη καινούργια ταινία

*
Αποκαλύφθηκε ο επόμενος ρόλος του Chris Pratt καθώς πρόκειται για τον ηθοποιό που θα δανείσει τη φωνή του στον διάσημο γάτο Garfield. Η καινούργια περιπέτεια του Garfield θα είναι ένα animated film που θα βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμιξ και θα περιέχει μια εντελώς διαφορετική ιστορία από τις ταινίες Garfield: The Movie και Garfield: A Tail of Two Kitties όπου η φωνή της γάτας που μισεί τις Δευτέρες ήταν του Bill Murray.

Πέραν τούτου δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη παραγωγή. Τα νέα έρχονται λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση ότι ο Chris Pratt θα δώσει τη φωνή του στον Super Mario της Nintendo στη δική του ταινία που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο τον Δεκέμβριο του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*