Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Clancy Brown σε ρόλο κακού στη σειρά Dexter

*
Ο Clancy Brown θα υποδύεται τον κύριο κακό στη νέα, επετειακή, σεζόν της σειράς Dexter, η οποία επιστρέφει έπειτα από μακροχρόνια απουσία. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός είναι γνωστός στο χώρο του gaming, αφού έχει χαρίσει τη φωνή του στον Doctor Neo Cortex της σειράς Crash Bandicoot και στον Hades του God of War. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει χαρίσει τη φωνή του και στον κύριο Καβούρη της αγγλικής έκδοσης του Μπομπ Σφουγγαράκη.

Η σειρά Dexter ξεκίνησε να προβάλλεται το 2006 και ολοκληρώθηκε το 2013 με την κυκλοφορία του όγδοου και τελευταίου κύκλου. Επιστρέφει ωστόσο έπειτα από 8 χρόνια με έναν επετειακό κύκλο από 10 επεισόδια, τα οποία αναμένεται να προβληθούν στο Showtime τέλη του 2021.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*