Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Conan O’Brien παίρνει μεταγραφή για το HBO Max

*
Μετά από 10 χρόνια στο TBS, ο Conan O’Brien παίρνει μεταγραφή για μια streaming πλατφόρμα και συγκεκριμένα το HBO Max. Μέχρι στιγμής, η WarnerMedia δεν έχει ανακοινώσει το αναλυτικό πρόγραμμα και τον τίτλο και προς το παρόν ξέρουμε πως πρόκειται για μια εβδομαδιαία σειρά. Πάντως, με δεδομένο ότι η συνεργασία του με το τωρινό κανάλι λήγει τον Ιούνιο του 2021, φαίνεται πως θα τον δούμε σε νέο στούντιο και με νέο όνομα εκπομπής από το φθινόπωρο της επόμενης σεζόν. Ο ίδιος ο O’Brien σχολίασε χιουμοριστικά για το θέμα πως «το 1993, o Johnny Carson μου έδωσε την καλύτερη συμβουλή στην καριέρα μου. Να πάω σε μια συνδρομητική πλατφόρμα. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω στο HBO Max και ευελπιστώ να πάρω τουλάχιστον δωρεάν συνδρομή».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*