Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Daniel Craig αντιμέτωπος με μια δυσλειτουργική οικογένεια στην ταινία Knives Out (trailer)

Knives Out ονομάζεται η επόμενη ταινία του Rian Johnson, σκηνοθέτη του Star Wars: The Last Jedi και σε αυτή πρωταγωνιστεί ο Daniel Craig. Το νέο trailer που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, δίνει νέες πληροφορίες για το σενάριο που βασίζεται στις περιπέτειες μια πλούσιας αμερικανικής οικογένειας, ο πατριάρχης της οποίας "φεύγει" για τον άλλο κόσμο.

Συμπρωταγωνιστούν οι Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Michael Shannon, Toni Collette, Lakeith Stanfield, Ana de Armas, Don Johnson, Katherine Langford, Noah Segan, Edi Patterson, Riki Lindhome, Jaeden Martell καιChristopher Plummer. Η ταινία πρωτοεμφανίστηκε το Toronto International Film Festival και η πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2019.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*