Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Dwayne Johnson αναζητά νέες περιπέτειες στην ταινία Jungle Cruise (trailer)

Η Walt Disney Studios αποκάλυψε το επίσημο trailer της ταινίας Jungle Cruise που είναι εμπνευσμένη από το δημοφιλές theme park ride της Disneyland. Πρωταγωνιστούν, ο Dwayne Johnson (The Rock) στο ρόλο του χαρισματικού κυβερνήτη ενός ποταμόπλοιου και η Emily Blunt που υποδύεται μια εξερευνήτρια που είναι αποφασισμένη να φτάσει στο στόχο της. Στο πλευρό τους οι Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons και Paul Giamatti.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Jaume Collet-Serra (Non-Stop, The Shallows) και το σενάριο έχουν γράψει οι J.D. Payne, Patrick McKay και Michael Green. Ο Johnson βρίσκεται και στην ομάδα της παραγωγής, παρέα με τους Dany Garcia, Hiram Garcia, Beau Flynn (San Andreas, Baywatch) και John Fox.


Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 24 Ιουλίου 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*