Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Dwayne Johnson υποσχέθηκε να μην χρησιμοποιήσει ξανά αληθινά όπλα σε γυρίσματα ταινιών

*
Ύστερα από τον τραγικό θάνατο της Halyna Hutchins, ο Dwayne Johnson ορκίζεται πως δε θα ξαναχρησιμοποιήσει πραγματικά όπλα σε γυρίσματα ταινιών. Η Hutchins έφυγε από τη ζωή όταν πυροβολήθηκε από τον ηθοποιό Alec Baldwin χρησιμοποιώντας ένα όπλο που περιείχε αληθινές σφαίρες δίχως αυτός να το γνωρίζει (όπως και τουλάχιστον το 50% του υπόλοιπου crew της παραγωγής) κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust.

Μιλώντας σχετικά σε συνέντευξή του στο Variety, ο Johnson δήλωσε συγκλονισμένος από το περιστατικό και υποσχέθηκε πως θα απαγορευτεί η χρήση πραγματικών όπλων στα σετ όλων των επόμενων ταινιών και σειρών της Seven Bucks Productions και στη θέση τους θα μπουν αντίγραφα από καουτσούκ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*