Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Edward Norton στο sequel της ταινίας Knives Out

*
Ο Edward Norton είναι ο επόμενος ηθοποιός που προστίθεται στο cast του sequel της ταινίας Knives Out (Στα Μαχαίρια). Επίσης, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι και ο Dave Bautista θα συμμετέχει στο επερχόμενο film του σκηνοθέτη Rian Johnson, ενώ επιστρέφει και ο πρωταγωνιστής Daniel Craig. Πριν λίγες εβδομάδες ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξουν 2 συνέχειες της ταινίας, με το Netflix να έχει αγοράσει τα δικαιώματα μετά από συμφωνία με την παραγωγή.

Η ταινία Knives Out έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2019, με την πλοκή να εξελίσσεται γύρω από τον θάνατο του διάσημου συγγραφέα βιβλίων μυστηρίου, Χάρλαν Θρόμπεϊ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην έπαυλή του. Παρά την φαινομενική αυτοκτονία, ο ιδιόρρυθμος ντετέκτιβ Μπενουά Μπλάνκ προσλαμβάνεται μυστηριωδώς ώστε να ξεσκεπάσει την πλεκτάνη πίσω από τον θάνατο του μεγάλου πατριάρχη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*