Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Elliot Page πρωταγωνιστεί στην ταινία 1UP με θέμα τα eSports

*
Ο Elliot Page (που γνωρίζαμε μέχρι προσφάτως ως Ellen Page) και η πρώην σταρ της Disney, Paris Berelc αναμένεται να εμφανιστούν στη νέα ταινία της BuzzFeed Studios, με τίτλο 1UP, που θα έχει ως θέμα τα video games. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, το σενάριο περιστρέφεται γύρω από τη Vivian Lee, που προτιμάει να εγκαταλείψει την κολεγιακή ομάδα eSports αντί να αντιμετωπίσει τα σεξιστικά σχόλια των ανδρών που συμπληρώνουν την ομάδα. Όμως, λόγω του ότι στη μέση βρίσκεται η υποτροφία της, δημιουργεί τη δική της, αποκλειστικά γυναικεία ομάδα. Με τη βοήθεια μιας αινιγματικής προπονήτριας, που έρχεται στο προσκήνιο έπειτα από το δικό της σκάνδαλο Gamergate, η Vivian κατορθώνει να συγκεντρώσει άτομα δίχως ταλέντο, με σκοπό να δώσει ένα μάθημα στους άνδρες.

O Page έχει τον ρόλο της προπονήτριας και η Berelc της Vivian Lee. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη καθεται ο Kyle Newman (Barely Lethal, Fanboys) και το σενάριο έχει γράψει η Julia Yorks.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*