Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Finn Wittrock στη σειρά Green Lantern του HBO Max

*
Η σειρά Green Lantern ετοιμάζεται για το HBO Max και η Warner Bros. ανακοίνωσε τον πρώτο ηθοποιό του καστ που δεν είναι άλλος από τον Finn Wittrock (American Horror Story). Ο ηθοποιός θα δώσει σάρκα και οστά στον Guy Gardner, έναν χαρακτήρα της Green Lantern Corps που μάλιστα έρχεται και σε αντιπαράθεση με τον Batman στο Justice League Meeting. Η σειρά αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά της μέσα στη χρονιά, ωστόσο ουδείς γνωρίζει ακόμη το πότε και υπό ποιες συνθήκες θα κάνει πρεμιέρα, καθώς υπάρχουν και αρκετά ακόμη projects της DC που ετοιμάζονται την ίδια χρονική περίοδο. Μένει να μάθουμε περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες ή και τους επόμενους μήνες. Οτιδήποτε ανακοινωθεί, θα το καταγράψουμε με σχετική αρθρογραφία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*