Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο George Clooney σκηνοθέτης και παραγωγός νέας post-apocalyptic ταινίας του Netflix

*
Ο George Clooney θα εμφανιστεί ως σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής σε μια νέα post-apocalyptic ταινία που ετοιμάζεται για το Netflix. Η ταινία θα βασίζεται στο novel “Good Morning, Midnight” της Lily Brooks-Dalton και ο Clooney θα αναλάβει το ρόλο του Augustine, ενός επιστήμονα που εργάζεται στον Αρκτικό κύκλο και προσπαθεί να επικοινωνήσει με το πλήρωμα ενός διαστημικού σκάφους, στην προσπάθειά του να επιστρέψει.

Το σενάριο της ταινίας έχει επιμεληθεί ο Mark L. Smith (The Revenant, Overlord) και η προβολή της αναμένεται το νωρίτερο προς τα τέλη του 2020.


Αυτή δεν θα είναι η πρώτη εμπλοκή του George Clooney με τηλεοπτικές παραγωγές για πλατφόρμες streaming, καθώς συμμετείχε και στη μίνι σειρά Catch 22 του Hulu.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*