Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο George Martin μιλάει για τους θανάτους στο Game of Thrones

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς των Writers Guild West Awards, ο συγγραφέας του A Song of Ice and Fire και δημιουργός του Game of Thrones, George RR Martin, έκανε μια εμφάνιση και είχε κάποια πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να πει για τους θανάτους χαρακτήρων στη σειρά, σε σχέση με τα βιβλία. Το ShowBizz411.com είχε την ευκαιρία να κάνει στον Martin μερικές ερωτήσεις, οι οποίες κυμαίνονταν κυρίως γύρω από το πόσες season του Game of Thrones θα δούμε... και φυσικά, σε όσους θανάτους μας εξέπληξαν έως τώρα στην σειρά. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί από το άρθρο του ShowBizz411, είναι τα υπονοούμενα του George RR Martin σχετικά με τους θανάτους, αφού ο ίδιος δήλωσε πως «Κάποιοι χαρακτήρες πρόκειται να πεθάνουν οι οποίοι δεν πεθαίνουν στα βιβλία, έτσι ώστε ακόμη και οι αναγνώστες των βιβλίων να είναι δυσαρεστημένοι. Για τον λόγο αυτό να είστε όλοι σε εγρήγορση. Ο David και ο D.B. είναι ακόμα πιο αιμοβόροι από εμένα. Υπάρχουν και καλές και κακές πλευρές σε αυτό ειλικρινά. Ως συγγραφέας, ξεκινάς με μία ασάφεια την πρώτη φορά. Μπορεί όταν δημοσιεύσεις τα διηγήματα σου να τα διαβάσουν μερικές εκατοντάδες άνθρωποι , και αν είσαι τυχερός, μερικές χιλιάδες. Αυτό είναι και το όνειρο της μεγάλης επιτυχίας. Μερικές φορές τα όνειρά σου γίνονται πραγματικότητα, κάτι που σε κάνει πολύ ευτυχισμένο. Είναι θαυμάσιο αυτό το συναίσθημα, αλλά έχει και κάποια μειονεκτήματα. Ένα από αυτά είναι πως πρέπει να ασχολείσαι συνέχεια και αποκλειστικά με αυτό».



Το γεγονός ότι ο Martin δεν είναι σίγουρος για το πόσες season μπορεί να έχει το Game Of Thrones, είναι πολύ ενδιαφέρον. Τον Μάρτιο του 2014, ο  David Benioff και ο Dan Weiss, είχαν δηλώσει πως το σχέδιό τους για το Game Of Thrones, είναι να έχει τελειώσει στην 7η season. Διαβάστε περισσότερα για το θέμα στο Game of Thrones GR Fans.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • korko
    • μακάρι.η σειρά έχει φτάσει τα βιβλία σε υλικό με τη φετινή σεζόν και δεν βλέπω το επόμενο βιβλίο να βγαίνει στο 2015.θα είναι ωραίο να δούμε μια διαφορετική έκβαση από αυτή που έχει σκεφτεί ο συγγραφέας στα βιβλία του και θα κρατήσει και εμάς που τα έχουμε διαβάσει στην τσίτα ώστε να δούμε τι γίνεται.

    • yiannakis
    • Σχεδόν πάντα όταν κάτι δεν ακολουθεί την τροχιά για την οποία έχει φτιαχτεί, βγαίνει χειρότερο από το αντίστοιχο original. Το ότι άλλη έκβαση θα έχουν τα βιβλία και άλλη η σειρά εμένα με δυσαρεστεί. Ήθελα να βγει το 6ο βιβλίο φέτος...

*