Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο George R.R. Martin αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το prequel του Game of Thrones

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο συγγραφέας George R.R. Martin αποκάλυψε νέα στοιχεία σχετικά με το πολυαναμενόμενο prequel της σειράς Game of Thrones, τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιούνται αυτή την εποχή στη Β. Ιρλανδία.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται 5000 χρόνια πριν από αυτά του Game of Thrones και το Westeros παρουσιάζεται τελείως διαφορετικό, καθώς είναι χωρισμένο σε εκατοντάδες βασίλεια. "Μιλάμε για τα επτά βασίλεια του Westeros; Υπήρχαν επτά βασίλεια κατά την εποχή της εκστρατείας του Aegon. Αν όμως πάμε πιο πίσω υπήρχαν εννέα βασίλεια και δώδεκα βασίλεια και αν πάμε ακόμα πιο πίσω υπήρχαν εκατοντάδες βασίλεια- μικρά βασίλεια- και για αυτή την εποχή μιλάμε", είπε ο Martin.


Επίσης, ο Martin επιβεβαίωσε οτι η οικογένεια των Stark θα εμφανίζεται στο prequel, όπως και οι Direwolves. Αντίθετα, οι Lannisters θα απουσιάζουν λόγω του ότι η σειρά ξεκινάει σε μια περίοδο που η οικογένεια αυτή δεν έχει έρθει στην εξουσία και το Casterly Rock κατοικείται από διαφορετική φατρία.



Η σειρά ακόμα δεν έχει τίτλο και ένα από τα πιθανά ονόματα είναι “The Longest Night” αλλά και μια παραλλάγή του, το “The Long Night”. Όπως και στο Game of Thrones, δεν θα υπάρχουν ηθοποιοί με ηγετικούς ρόλους. Το cast απαρτίζεται μεταξύ άλλων, από τους Naomi Watts, Josh Whitehouse and Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX), Tony nominee Denise Gough (Angels in America, Guerrilla), Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd, Mortal Instruments), Sheila Atim (Harlots), Ivanno Jeremiah (Black Mirror, Humans), Georgie Henley (The Chronicles of Narnia), Alex Sharp (To the Bone), Toby Regbo (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald), Marquis Rodriguez (When They See Us, Saturday Church), John Simm (Strangers), Richard McCabe (Philip K. Dick’s Electric Dreams), John Heffernan (Dracula) και Dixie Egerickx (The Secret Garden). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*