Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Greg Russo θα είναι ο σεναριογράφος - σκηνοθέτης της σειράς System Shock

*
Ο Greg Russo θα είναι και επίσημα ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς System Shock που θα βασίζεται στο ομώνυμο sci-fi horror game του 1994. Ο Russo είναι ο σεναριογράφος της ταινίας Mortal Kombat του 2021, της επερχόμενης ταινίας Space Invaders της New Line Cinema, αλλά και της ταινίας Saints Row που έχει ήδη ανακοινωθεί. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό δηλαδή, ο Russo έχει μια κάποια εμπειρία από τη μεταφορά video games στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

Έτσι λοιπόν η σειρά System Shock ξεκινά να προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς από τη Nightdive Studios και το Binge.com (streaming υπηρεσία για τους λάτρεις των video games), το οποίο και ευελπιστεί να διαθέσει τα πρώτα επεισόδιά της πριν μας αποχαιρετήσει το 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*