Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Guillermo del Toro εξακολουθεί να θέλει να δουλέψει σε έργο του H.P. Lovecraft για το Netflix

*
Ο Guillermo del Toro δηλώνει πως ακόμα θέλει να δουλέψει σε έργο του συγγραφέα H.P. Lovecraft για το Netflix. Ο σκηνοθέτης έχει ενεργό συμβόλαιο με τη streaming πλατφόρμα και μεταξύ των πρώτων projects που της παρουσίασε αφορούσε στη νουβέλα At the Mountains of Madness του Lovecraft. Ο del Toro κυνηγάει το εν λόγω project από το 2006. Τόσο τότε, όσο και το 2011 (όταν και ακουγόταν το όνομα του Tom Cruise για το καστ) απέτυχε να προχωρήσει με τη μεταφορά της νουβέλας.

Η ιστορία της νουβέλας περιγράφει μια αποτυχημένη αποστολή στην Ανταρκτική με τον αφηγητή να επιχειρεί να σταματήσει την επόμενη περιγράφοντας τους τρόμους που συνάντησε στην περιοχή κατά τη διάρκεια δικού του ταξιδιού εκεί. Ο del Toro έχει έτοιμο ένα σενάριο βασισμένο στο At the Mountains of Madness εδώ και 15 χρόνια, όμως όπως σημειώνει ο ίδιος, στην περίπτωση που το Netflix δώσει το πράσινο φως για τη συγκεκριμένη παραγωγή θα πρέπει να το γράψει εκ νέου καθώς το έχει πλέον σχεδιασμένο πολύ διαφορετικά στο μυαλό του. Ανέφερε επίσης το γεγονός πως θα επέλεγε σχετικά άγνωστους ηθοποιούς για τη δημιουργία του καστ.

Ο Guillermo del Toro αυτήν την περίοδο είναι απασχολημένος με δύο εντελώς διαφορετικά projects. Το ένα είναι η ταινία Pinocchio και το άλλο η σειρά – ανθολογία τρόμου με την ονομασία Cabinets of Curiosity.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*