Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Guillermo del Toro προετοιμάζει ταινία Πινόκιο για λογαριασμό του Netflix

*
To Netflix εμπλουτίζει συνεχώς την ταινιοθήκη του με νέες ποιοτικές παραγωγές και σε αυτό το πλαίσιο, ο Guillermo del Toro πρόκειται να σκηνοθετήσει μια νέα ταινία με θέμα τις περιπέτειες του Πινόκιο. Θα είναι η πρώτη φορά που ο del Toro θα σκηνοθετήσει μια ταινία anime και επιπλέον θα γράψει το σενάριο και θα έχει ρόλο παραγωγού. Τα γεγονότα διαδραματιζονται στα μέσα της δεκαετίας του '30 και με βάση το σενάριο, ο Πινόκιο είναι μια αθώα ψυχή, με έναν πατέρα που δεν νοιάζεται γι' αυτόν, ο οποίος χάνεται σε έναν κόσμο που δεν μπορεί να κατανοήσει. Έτσι λοιπόν ξεκινάει ένα ταξίδι που θα τον κάνει να καταλάβει τον κόσμο αλλά και τον πατέρα του. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο τρέχον φθινόπωρο και η ταινία επεκτείνει τη σχέση του βραβευμένου σκηνοθέτη με το Netflix. Σας θυμίζουμε το Trollhunters αλλά και την επερχόμενη ανθολογία τρόμου Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*