Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hank επισρέφει στο Better Call Saul (trailer)

Το τηλεοπτικό δίκτυο AMC δημοσίευσε το επίσημο trailer για την πέμπτη σεζόν της σειράς Better Call Saul και μας καλωσορίζει στον νέο κόσμο του Saul Goodman. Η σειρά επιστρέφει με back-to-back πρεμιέρα στις 23 και 24 Φεβρουαρίου.

Στο βραβευμένο prequel της σειράς Breaking Bad πρωταγωνιστούν οι Bob Odenkirk ως Jimmy McGill/Saul Goodman, Rhea Seehorn ως Kim Wexler, Michael McKean ως Chuck McGill Jr, Patrick Fabian ως Howard Hamlin, Jonathan Banks ως Mike Ehrmantraut, Michael Mando ως Nacho Vargo και Giancarlo Esposito ως Gus Fring.


Η νέα σεζόν αποτελείται από 10 επεισόδια και η απόφαση του Jimmy McGill να εξασκήσει τη δικηγορία ως “Saul Goodman” προκαλεί μια σειρά από μεγάλες αλλαγές για όσουν τον περιτριγυρίζουν.

Στην πέμπτη σεζόν επιστρέφουν οι αγαπημένοι τοι κοινού από το Breaking Bad, Dean Norris και Steven Michael Quezada, στο ρόλο των Hank Schrader και Steven Gomez αντίστοιχα. Θα ακολουθήσει ο έκτος και τελευταίος κύκλος με 13 επεισόδια, που θα προβληθεί μέσα στο 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*