Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Henry Cavill teaseάρει ένα μυστικό project ταινίας ή σειράς που φαίνεται να σχετίζεται με το Mass Effect (εικόνα)

*
Φαίνεται πως ο Henry Cavill θα μας απασχολήσει σε άλλη μια παραγωγή που θα σχετίζεται με videogame και αυτή τη φορά μιλάμε για το Mass Effect. Ο ηθοποιός ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram μια εικόνα του ίδιου σε μαύρο και λευκό χρώμα, όσο είναι σε διαδικασία περιποίησης και μακιγιάζ, την ώρα που κρατάει στα χέρια του κάποια χαρτιά. Σημείωσε δε στο post τη φράση «Μυστικό project; Ή ένας πάκος χαρτιών με τυχαίες λέξεις σε αυτό. Φαντάζομαι θα χρειαστεί να περιμένετε για να μάθετε». Κάποιοι…τρελαμένοι κατάφεραν να βρουν εργαλείο και να βγάλουν τη θαμπάδα από την εικόνα του κειμένου, όπου και ανακάλυψαν αναφορές σε Cerberus, Reaper, Geth και Toli’Zorah, που σχετίζονται με τον κόσμο του Mass Effect. Μάλιστα, η ιστοσελίδα που έκανε την…αποκωδικοποίηση βρήκε και στα χαρτιά ένα ολόκληρο τμήμα από το κείμενο της Wikipedia για το Mass Effect 3. Μένει να δούμε τι καλό μας περιμένει και σε αυτό το franchise με τον δημοφιλή ηθοποιό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*