Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Henry Cavill στον ρόλο του Geralt για την επερχόμενη σειρά Witcher

*
Είναι εδώ και καιρό γνωστή η σειρά Witcher, την οποία ετοιμάζει το Netflix και η μεγαλύτερη ανησυχία των απανταχού fans δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από το ποιος θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Σύμφωνα λοιπόν με πρόσφατη δήλωση εκπροσώπου της υπηρεσίας streaming, ο Henry Cavill θα ενσαρκώσει τον Geralt of Rivia, για τα 8 επιβεβαιωμένα επεισόδια της live-action σειράς. Αρκετά γνώριμο το συγκεκριμένο υποκριτικό μονοπάτι για τον Cavill, εφόσον από έναν μοναχικό τύπο με υπερδυνάμεις ο οποίος χαίρει της εκτίμησης των πολιτών, θα μεταμορφωθεί σε έναν μοναχικό τύπο με υπερδυνάμεις ο οποίος αντιμετωπίζει την προκατάληψη της κοινωνίας. Στο πλευρό του θα βρεθούν μία πανίσχυρη μάγισσα και μία νεαρή πριγκήπισσα, μαζί με τις οποίες θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την μοίρα της ηπείρου. Ο Lauren Schmidt Hissrich (Marvel's Daredevil, Marvel's The Defenders) έχει αναλάβει την γενική επιμέλεια του project.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*