Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hugh Jackman στο trailer της ταινίας Reminiscence

Η Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Reminiscence με πρωταγωνιστές τους Hugh Jackman, Rebecca Ferguson. Στο κινηματογραφικό ντεμπούτο της Lisa Joy, δημιουργού του Westworld, ο Nick Bannister, ένας ερευνητής του νου, ερωτεύεται τη νέα του πελάτισσα. Ύστερα από την ξαφνική εξαφάνισή της κάνει ότι μπορεί για να την εντοπίσει, ανακαλύπτοντας τρομερά πράγματα στην πορεία.

Στο νέο sci-fi thriller εμφανίζονται και οι Thandiwe Newton (Westworld), Cliff Curtis (Hobbs & Shaw), Marina de Tavira (Roma), Daniel Wu (Warcraft), Mojean Aria (See), Brett Cullen (Joker), Natalie Martinez (The Stand), Angela Sarafyan (Westworld) και Nico Parker (Dumbo). Producers της ταινίας είναι οι Lisa Joy, Jonathan Nolan, Michael De Luca και Aaron Ryder και executive producers οι Athena Wickham, Elishia Holmes και Scott Lumpkin.

Το Reminiscence θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους και στο HBO Max στις 20 Αυγούστου 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*