Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο James Gunn επανήλθε στη θέση του ως σκηνοθέτης του Guardians of the Galaxy 3

*
Όπως επιβεβαίωσε η Marvel, ο James Gunn βρίσκεται και πάλι στη θέση του σεναριογράφου και σκηνοθέτη της ταινίας Guardians of the Galaxy 3. Ο Gunn είχε απολυθεί από τη Disney τον Ιούλιο του 2018, αφότου μια ομάδα ακροδεξιών που είχαν ως μοναδικό σκοπό να μειώσουν ηθικά τον σκηνοθέτη δημοσίευσαν μια σειρά από tweets του Gunn τα οποία περιλάμβαναν αστεία σχετικά με βιασούς και παιδοφιλία, τα οποία είχαν αναρτηθεί πριν από περίπου μια δεκαετία. Την περίοδο εκείνη o πρόεδρος της Walt Disney Alan Horn, χαρακτήρισε τα tweets του Gunn προσβλητικά και άκρως αντίθετα με τις αξίες του studio. Από την άλλη, ο Gunn είχε την υποστήριξη μιας μεγάλης ομάδας ηθοποιών που θεώρησαν άδικη τη στοχοποίησή του και υπόγραψαν σχετική δήλωση. Στην ομάδα αυτή περιλαμβάνονται οι Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Bradley Cooper, Vin Diesel, Sean Gunn, Pom Klementieff και Michael Rooker.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*