Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Jason Momoa πρωταγωνιστεί στη σειρά See του Apple TV+ (trailer)

To Apple TV+ ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν το iPhone event 2019 και κατά τη διάρκειά του είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στην επερχόμενη σειρά με τίτλο See. Πρόκειται για ένα sci-fi drama όπου πρωταγωνιστεί ο Jason Momoa, γνωστός από την ταινία Aquaman. Υποδύεται το ρόλο του ατρόμητου Baba Voss και εκτός τον άλλων, αποστολή του είναι να προστατεύσει τα παιδιά του από όσους επιθυμούν να τα βλάψουν.

Στο πλευρό του Momoa βρίσκονται οι Alfre Woodard ως Paris, Yadira Guevara-Prip ως Bow Lion, Nesta Cooper ως Haniwa, Sylvia Hoeks ως Queen Kane, Archie Madekwe ως Kofun, Christian Camargo ως Tamacti Jun και Hera Hilmar ως Maghra. Η σειρά είναι χωρισμένη σε 8 επεισόδια και το σενάριο έχει γράψει ο Steven Knight (Dirty Pretty Things, Peaky Blinders, The Girl in the Spider’s Web) Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Francis Lawrence (The Hunger Games: Mockingjay, I Am Legend). Οι δυο τους είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τους Peter Chernin, Jenno Topping και Kristen Campo.


Η πρεμιέρα του See θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου 2019, αποκλειστικά στο Apple TV+



Στο σημείο αυτό σημειώνουμε οτι η τιμή του Apple TV+ είναι $4,99/ μήνα και όσοι αγοράσουν συσκευή Mac, iPhone, iPad ή Apple TV θα λάβουν ως δώρο ένα χρόνο δωρεάν συνδρομή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*