Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Kristofer Hivju στο cast της σειράς The Witcher

*
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από επίσημα χείλη, ο ηθοποιός Kristofer Hivju που υποδύθηκε τον Tormund στη σειρά Game of Thrones, επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Αυτή τη φορά, ο γνωστός ηθοποιός θα μετέχει στο cast της δεύτερης σεζόν της σειράς The Witcher, που προβάλεται από το Netflix.

Αυτή τη φορά, ο Hivju θα υποδυθεί τον Nigel ή Nivellen όπως τον γνωρίζουν ορισμένοι. Ο Nigel ή Nivellen περιγράφεται ως ένας χαρισματικός, έξυπνος και ευχάριστος άνδρας. Προέρχεται απο αριστοκρατική οικογένεια και τον έχουν καταραστεί για τα εγκλήματα που διέπραξε στο παρελθόν.


Με βάση τα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, ο Nivellin θα εμφανιστεί μόνο στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, που θα προβληθεί μέσα στο 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*