Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Lando Calrissian πρωταγωνιστής στο επόμενο spin-off του Star Wars

*
Ο Lando Calrissian που υποδύεται ο Donald Glover είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες του Solo: A Star Wars Story. Τόσο δημοφιλής που η πρόεδρος της Lucasfilm Kathleen Kennedy θεωρεί σχεδόν βέβαιο ένα νέο spin-off με πρωταγωνιστή τον Calrissian. Μάλιστα, η Kennedy δήλωσε στο Premiere Magazine ότι η επόμενη stand alone ταινία της ανθολογίας Star Wars θα επικεντρώνεται στον Calrissian, δίχως να αναφέρει αν ο Glover θα διατηρήσει το ρόλο του. "Πιστεύουμε ότι το επόμενο spinoff θα είναι αφιερωμένο στον  Lando Calrissian. Ασφαλώς, υπάρχουν πολλές ακόμα ιστορίες για τον Han και τον Chewbacca, όμως ο επόμενος θα είναι ο Lando", ήταν τα λόγια της Kennedy. Σας υπενθυμίζουμε ότι το Solo: A Star Wars Story θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • dexter1810
    • Γιατί δεν κάνουν και ενα spin off με πρωταγωνιστή στον George Lucas, που να δείχνει πως καταστρέφουν το franchise στον βωμό του χρήματος?

*