Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο LeBron James πρωταγωνιστής στην επόμενη ταινία Space Jam

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, οι Justin Lin, Andrew Dodge και Alfredo Botello έχουν αναλάβει το σενάριο για το follow up της ταινίας Space Jam, που έκανε ντεμπούτο το 1996 με πρωταγωνιστή τον Michael Jordan. Ο Lin έχει αναλάβει επίσης τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της ταινίας μέσω της Perfect Storm Entertainment, ενώ οι πηγές αναφέρουν ότι θα συμμετάσχει «σε βάθος στην δημιουργική ανάπτυξη του project».



Φαίνεται επίσης να επιβεβαιώνονται οι φήμες σχετικά με τον πρωταγωνιστή του Space Jam 2, που δεν θα είναι άλλος από τον small forward των Cleveland Cavaliers, LeBron James, ο οποίος έχει υπογράψει συμφωνία με την Warner Bros., ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε και στην ταινία Trainwreck.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*