Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Leon Kennedy στο επίκεντρο νέου trailer για την ταινία Resident Evil: Welcome to Raccoon City

*
Μέσω ενός νέου video που δημοσίευσε το Gamespot έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μία ματιά στον χαρακτήρα του Leon Kennedy, όπως αυτός θα εμφανιστεί στην ταινία Resident Evil: Welcome to Raccoon City που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου 2021. Πάντως μην περιμένετε ομοιότητα με τον Leon που έχετε μάθει από τη σειράς video games.

"O Leon είναι ένας action hero, όμως εμείς θέλαμε να επιστρέψουμε στο δεύτερο παιχνίδι, όπου ακόμα δεν είχε αποκαλύψει το ποιος πραγματικά είναι. Ήταν σημαντικό να βρεθεί ο κατάλληλος ηθοποιός, ένας που δεν θα μοιάζει με τον αντίστοιχω χαρακτήρα των παιχνιδιών. Πάντως μέσω της ταινίας ο Leon θα εξελιχθεί στην προσωπικότητα που αναγνωρίζουν οι gamers", δήλωσε ο σκηνοθέτης Johannes Roberts.


Στην επερχομενη ταινία πρωταγωνιστούν οι Kaya Scodelario (Crawl, The Maze Runner) ως Claire Redield, Robbie Amell (Upload) ως Chris Redield, Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp) ως Jill Valentine, Neal McDonough (The Flash) ως William Birkin και Tom Hopper (Black Sails) ως Albert Wesker.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*