Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Leonardo DiCaprio πρωταγωνιστής στην νέα ταινία του Tarantino

*
Μετά την σύμπραξη τους στο Django Unchained, Leonardo DiCaprio και Quentin Tarantino θα συνεργαστούν ξανά όπως φαίνεται αφού οι σχετικές συζητήσεις βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο. Η επερχόμενη ταινία θα διαδραματίζεται το 1969 και θα πραγμετεύεται την ιστορία του Charles Manson και της δολοφονίας της Sharon Tate, ενώ θα υπάρχει και ένα ευρύτερο υπόβαθρο το οποίο παραμένει άγνωστο. Ο Tarantino μαζί με τους David Heyman και Shannon McIntosh θα αναλάβουν την παραγωγή και οι Tom Hanks και Margot Robbie είναι οι βασικότεροι υποψήφιοι για να αναλάβουν τους υπόλοιπους μεγάλους ρόλους. Η Sony κατέχει τα δικαιώματα της ταινίας από τον περασμένο Νοέμβριο, μετά από έναν άνευ προηγουμένου ανταγωνισμό. Το στούντιο όρισε τις 9 Αυγούστου 2019 ως την ημερομηνία της πρεμιέρας, η οποία συμπέφτει με την 50ή επέτειο των φόνων της Tate και των φίλων της από τους ακόλουθους του Manson. Η Sony δεν πήρε θέση στις πρόσφατες εξελίξεις επί του θέματος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*