Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Mads Mikkelsen ως Grindelwald στο πρώτο trailer του Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Στο πρώτο trailer της ταινίας Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore βλέπουμε τον Mads Mikkelsen ως Gellert Grindelwald.

Ο Mikkelsen αντικαθιστά τον Johnny Depp στον ρόλο του βασικού κακού της σειράς – prequel των ταινιών Harry Potter και μαζί του εμφανίζονται οι Jude Law (ως Albus Dumbledore), Eddie Redmayne (ως Newt Scamander), Katherine Waterston (ως Tina Goldstein), Dan Fogler (ως Jacob Kowalski), Alison Sudol (ως Queenie Goldstein), Ezra Miller (ως Credence Barebone), Callum Turner (ως Theseus Scamander), William Nadylam (ως Yusuf Kama), Jessica Williams (ως Professor Eulalie “Lally” Hicks) και Richard Coyle (ως Aberforth Dumbledore).

Η τρίτη ταινία της σειράς Fantastic Beasts έρχεται στους κινηματογράφους στις 8 Απριλίου 2022 σε σκηνοθεσία David Yates (Fantastic Beasts, Harry Potter) και σενάριο J. K. Rowling και Steve Kloves.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*