Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Mark Hamill στο cast της σειράς Masters of the Universe: Revelations

*
Η σειρά He-Man and the Masters of the Universe ήταν μία από τις πλέον αγαπημένες της δεκαετίας του '80. Αρχικά, το λανσάρισμά της είχε σκοπό την προώθηση μιας συγκεκριμένης φίρμας παιχνιδιών, όμως σύντομα εξελίχθηκε σε ανεξάρτητη επιτυχία. Τώρα, το Netflix προετοιμάζει το animated reboot Masters of the Universe: Revelations και ήδη ανακοινώθηκε το cast.

Το σενάριο συνεχίζει τις περιπέτειες του He-Man και των φίλων του στον πλανήτη Eternia, μερικές δεκαετίες μετά την τελευταία τους τηλεοπτική εμφάνιση. Όπως ανακοινώθηκε, ο Mark Hamill θα δανείσει τη φωνή του στον Skeletor. Στο πλευρό του οι Chris Wood (Supergirl) ως He-Man, Lena Headey (Game of Thrones) ως Evil-Lyn, Sarah Michelle Gellar (Buffy The Vampire Slayer) ως Tee-La, Stephen Root (Barry) ως Cringer, Liam Cunningham (Game of Thrones) ως Man-At-Arms, Henry Rollins ως Tri-Klops και Tony Todd ως Scare Glow.


Για την ώρα, το Netflix δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία πρεμιέρας του Masters of the Universe: Revelations.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*