Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Michael B. Jordan καίει βιβλία στο πρώτο trailer του Fahrenheit 451

*
H HBO Films δημοσίευσε το πρώτο trailer για το Fahrenheit 451, όπου πρωταγωνιστούν ο Michael B. Jordan (Creed) και ο Michael Shannon (Man of Steel). Η ταινία βασίζεται στην ομώνυμη κλασσική νουβέλα του Ray Bradbury και παρουσιάζει ένα μέλλον όπου η ιστορία γράφεται από την αρχή και οι "firemen" καίνε βιβλία. O Jordan παίζει το ρόλο του Montag, ενός νεαρού fireman που δυσανασχετεί για τον κόσμο που ζει και παλεύει να επανακτήσει την ανθρωπιά του, έχοντας ως βασικό αντίπαλο τον μέντορά του Beatty, που ενσαρκώνει ο Shannon. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές η Sofia Boutella που παίζει το ρόλο της Clarisse, μιας πληροφοριοδότριας που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στα συμφέροντα του Montag και του Beatty. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ramin Bahrani και το σενάριο οι Bahrani & Amir Naderi (Vegas: Based on a True Story).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*